0 Shares

1979–ben szereztem óvónői diplomát, amelyet 1990–ben megújítottam. Részt vettem a Gordon iskola „szülői eredményesség tanulása” tréningjén, és továbbképzés keretén belül a kooperatív tanulás és kompetenciafejlesztés korszerű gyermekbarát módszerekkel bővítettem ismereteimet. Bábjátékos- és bábcsoportvezető-végzettségem van, ez pedagógiai munkám része.

3 felnőtt gyermekem és 2 unokám van. Gyermekeimen és unokáimon keresztül úgy érzem, talán még jobban segítségükre tudok lenni a fiatal szülőknek is. Sok éven át nyári táborokat szerveztünk családommal a kertünkben, ahol lakunk. Más csoportokkal összefogva sokszor szervezek kirándulásokat, mert a természet szeretete fontos számomra.

Szabadidőmben szívesen úszok, kajakozok, kenuzok, kirándulok a családommal, és nagyon szeretek olvasni.

A pedagógián kívül más témákban is jártas vagyok (természetes gyógymódok, egészséges életmód, a test és a lélek összhangja…) Szívesen járok továbbképzésekre és előadásokra, hiszek abban, hogy mindig van hova fejlődni. A csoportom életét is igyekszem gazdagítani és változatos programokra vinni a gyerekeket “hírös” városunkban. Nagy visszaigazolás számomra, és hivatásom legszebb pillanatai közé tartozik, hogy több, volt óvodásom gyermekét is nevelhettem és nevelhetem jelenleg is.

0 Shares